sdc32

Skal du have pudset dine vinuder, og har du ikke lyst til at klatre rundt og gøre det selv, eller vil du bare ikke bruge din egen tid på at få det klaret, er det en rigtig god idé at hyre en professionel, der kan ordne jobbet for dig.

Men hvordan sikrer du dig, at du får valgt den bedste vinduespudser? Og hvordan får du sikret dig den bedste pris som overhovedet muligt?

Her kigger vi lidt nærmere på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal hyre en ny vinduespudser til at pudse dine vinduer i boligen.

Indhent priser fra flere forskellige vinduespudsere

Først og fremmest er det klogt at indhente priser fra flere forskellige vinduespudsere, når du skal vælge din nye vinduespudser. På den måde kan du sammenligne priser fra de forskellige firmaer, hvilket hurtigt giver dig et godt overblik over dine muligheder.

Det er ikke sikkert, at den bedste løsning er den billigste, men ved at indhente priser kan du i det mindste se, hvad du kan forvente at skulle betale, alt afhængig hvilken vinduespudser du ender med at vælge.

Spørg venner og familie om anbefalinger

Dernæst kan det være smart at spørge familie og venner, om de har nogle anbefalinger af vinduespudsere, de kan give dig.

Det kan være, at de har vinduespudsere, som de har brugt i mange år, og som altid leverer et godt stykke arbejde, som du kan vælge at hyre til din bolig også.

Omvendt kan de også advare dig mod vinduespudsere, som du måske vil gøre klogt i at holde dig fra.

Læs anmeldelser af vinduespudsere online

Du kan også vælge at læse anmeldelser af vinduespudsere i dit lokalområde på nettet. Der findes flere forskellige hjemmesider, hvor du kan anmelde firmaer. Det er ikke sikkert, at vinduespudserne i dit område er repræsenteret, men det er værd at kigge.

Du kan eventuelt også gå ind på firmaernes Facebook-sider, hvor det også er muligt for kunder at give en anmeldelse af deres oplevelse med vinduespudseren. Læs gerne så mange anmeldelser som muligt, så du har et bredt billede af, hvad folk mener om det enkelte firma. En enkelt anmeldelse online kan være svær at stole på giver det fulde billede.

rengøring af vinduer

Spørg efter rabatmuligheder

Når du har fundet din vinduespudser, bør du spørge efter muligheden for rabat. Det kan være, at du kan ende med at spare en del penge ved eksempelvis at lave en kontrakt på kontinuerligt arbejde hver måned eller et par gange om året.

Mange vinduespudsere vil gerne give dig rabat, hvis du skriver under på at bruge dem fremover, hver gang du skal have pudset dine vinduer. Så hvis du ikke allerede har læst noget om muligheden for dette på deres website, er det bare med at spørge, når de kommer ud og pudser dine vinduer første gang.

Giv de bedste arbejdsbetingelser for vinduespudseren

Ved at give de bedste arbejdsbetingelser for din vinduespudser, er du også sikker på, at han kan udføre sit arbejde på den bedst mulige måde.

Men hvordan kan du så hjælpe med at forbedre arbejdsbetingelserne for din vinduespudser?

Det er eksempelvis en god idé at give plads til din vinduespudser, så han kan komme rundt med sin stige og sit udstyr. Flyt eksempelvis din bil ud på vejen i stedet for at lade den stå i din indkørsel, så vinduespudseren ikke skal være nervøs for at komme til at ramme den eller kommer til at mangle plads, fordi den holder der.

Har du haveaffald stående eller en trailer i vejen, er det også en rigtig god idé at få det fjernet eller rykket, så der er plads at bevæge sig på.

vinduespudser

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *